Liviu Varciu vine la Iulius Mall Cluj in cautare de concurenti pentru show-ul TV "Roata Norocului"

 

Liviu Varciu vine la Cluj-Napoca joi, 26 aprilie, la Iulius Mall Cluj, unde va cauta concurenti pentru emisiunea "Roata Norocului", un show-concurs de divertisment ce urmeaza sa fie difuzat la postul de televiziune Kanal D. 

"Va asteptam la castinguri, sa fiti veseli, spontani si haiosi! Este un spectacol concurs pentru toata lumea!", a spus Liviu Varciu, portretul candidatului ideal pentru emisiunea care va incepe la sfarsitul lunii mai.

La preselectie poate participa orice persoana care a implinit 18 ani si doreste sa isi incerce norocul invartind celebra "roata".

Pe langa interviurile de recrutare pentru emisiunea "Roata Norocului", concurentii vor lua parte la o serie de evenimente organizate pentru publicul larg. Astfel, pe intreg parcursul zilei, toti cei prezenti in spatiile special amenajate de Kanal D, fie ca isi doresc sau nu sa se inscrie la concursul televizat, isi vor putea exersa norocul la "roata", vor dezlega puzzle-uri de cuvinte si pot castiga premii instant.

"Abia astept sa imi intalnesc fanii, sa stau de vorba cu ei, sa ne distram impreuna si sa ii provoc sa isi incerce sansa la <<Roata Norocului>>. Ca sa castigi trebuie sa ai doar un dram de noroc si sa fii perspicace. Nu trebuie sa ai un talent deosebit sau o cultura vasta! Cine a jucat Spanzuratoarea vreodata sau a dezlegat integrame se va descurca excelent in emisiune, cu siguranta!", a adaugat Liviu Varciu.

Preselectiile vor avea loc si in Bucuresti - 20 aprilie, Constanta - 22 aprilie, Iasi - 24 aprilie, la Iulius Mall, Timisoara - 28 aprilie, la Iulius Mall si Craiova - 30 aprilie.

 

Anca Baciu

Comentarii Facebook