Vezi ce trebuie sa faci ca sa fii frumoasa vara aceasta. Salonul Belle iti da cele mai bune sfaturi(P)

Daca vrei sa ai cea mai buna coafura vara aceasta, nu uita sa treci pe la Salonul Belle unde coafezele te asteapta cu cele mai bune sfaturi pentru parul tau.

In aceasta vara se poarta parul natural. Culorile calde sunt in topul alegerilor pentru vopsirea parului. Chiar daca alegi sa iti vopsesti parul cu vopsea cu amoniac sau fara nu uita sa alegi in functie de cea ce ti se potriveste cel mai bine. De asemenea poti alege sa iti faci suvite in culori mai deschise sau inchise fata de culoarea parului tau. Coafezele de la Salonul Belle folosesc produse Wella Profesional, astfel incat parul tau sa aiba parte de cele mai bune produse profesionale care sa nu iti deterioreze parul.

In materie de coafura poti alege, ca sa fii la moda, onduleuri lejere sau parul in forma naturala fara sa fie coafat prea tare. Iar daca devii mireasa, anul acesta cocul simplu este alegerea cea mai potrivita.

Si, pentru ca vine vara si soarele este unul dintre cei mai daunatori factori pentru parul tau, coafezele de la Salonul Belle iti pot face tratamente speciale pentru protectia parului tau impotriva razelor soarelui. De asemenea, vei primi sfaturi cum sa iti intretii parul si ce poti face sa il protejezi in timpul zilei. Nu uita sa iti tunzi parul cat mai potrivit acestui sezon ca atunci cand esti plecata in vacanta sa il poti aranja fara prea multe probleme.

Cosmeticiana si manichiurista te asteapta sa iti faca tratamente pentru fata si unghii si sa te faca frumoasa ca sa te simti bine in fiecare zi.

Personalul Salonului Belle se pregateste mereu ca sa iti poata satisface orice cerere, de aceea participa constant la seminariile sustinute de cei de la Wella Studio din Bucuresti.

Salonul Belle te asteapta in fiecare zi in centrul Clujului, pe strada Cotita, nr. 8 (in spate la Central), oferindu-ti o gama larga de servicii: coafura, frizerie, cosmetica, manichiura, pedichiura si unghii tehnice la preturi accesibile tuturor. Produsele profesionale cu care se lucreaza sunt de cele mai buna calitate asigurand o coafura perfecta pentru orice ocazie.

Tel: 0264.592.228; Mobil: 0745.642.784

www.salonbelle.ro

Program:

Luni-Vineri: 8-20

Sambata: 8-13  

Duminica: Inchis

Comentarii Facebook