Leona Lewis i-a cantat unui roman pentru 150.000 de dolari

Leona Lewis i-a cantat la ureche unui roman pentru 150 de mii de dolari. Fericitul este omul de afaceri Nicolae Bogdan Buzaianu.
Totul s-a intamplat sambata la un hotel de lux si fite de la Monte Carlo.

Leona s-a facut cunoscuta la concursul "Britain's got talent" si a devenit una dintre cele mai bine platite artiste.

L-a cucerit si pe romanul nostru care a scos din buzunar 150 de mii de dolari pentru a o auzi cantand. Omul de afaceri Nicolae Bogdan
Buzaianu a vrut sa isi faca un cadou la implinirea varstei de 41 de ani.

Petrecerea a avut loc sambata seara, la Hotel de Paris, din Monte Carlo, unde o camera costa si patru mii de euro pe noapte. Buzaianu a chefuit acolo alaturi de alti 25 de prieteni.

Situl personal al vedetei, mentioneaza ca pe langa cei 150 de mii de dolari Leona Lewis a fost tratat? ca o regin?. A stat in apartamentul în care a dormit printesa Grace de Monaco.

Bogdan Buzaianu nu este la prima extravaganta de acest gen. In 2006 a platit 180 de mii de euro pentru a-i avea la ziua lui de nastere pe Joe Cocker, Cesaria Evora ?i Buena Vista Social Club.

Banii nu sunt o problema pentru Nicolae Bogdan Buzaianu. El investeste in piata de energie din România si a figurat pe lista neagra a "baietilor destepti" din energie mentionati de Traian B?sescu.

Comentarii Facebook