Lady Gaga şi căţelul ei Fozzi, răsfăţaţi în backstage cu şedinte de masaj şi grooming pentru cel mic

 

Catelul artistei, care la randul sau va avea parte de un tratament special.  Lady Gaga si Fozzi se vor bucura de cateva momente de relaxare in "vanity room", precum si de o serie de sedinte de masaj si grooming.

Atmosfera din culise va fi completata cu mai multe buchete de flori albe, fara miros, solicitate in mod expres de cantareata.

In ceea ce priveste meniul sau, este bine cunoscut faptul ca Lady Gaga este adepta unei diete foarte sanatoase, nutritionistul personal avand grija ca artista sa nu depaseasca un numar limitat de calorii. Meniul sau este alcatuit in mare masura din salate, peste si gratar, bucatarul ei pregatind totul numai din ingrediente organice. De asemenea, Gaga a cerut sa aiba la dispozitie in cabina sa, dar si la scena, o gama variata de bauturi energizante, shake-uri proteice cu multe vitamine pentru a ramane in forma pe toata durata concertului din Piata Constitutiei.

Show-ul Lady Gaga se anunta a fi unul cu adevarat grandios, incepand de la scena impresionanta a artistei, cea mai mare din lume in acest moment, continuand cu detaliile de productie si incheiand cu backstage-ul care gazduieste una dintre cele mai mari garderobe folosite vreodata de un artist intr-un turneu mondial.

Biletele ramase disponibile pentru show-ul din 16 august se gasesc in continuare in reteaua magazinelor Diverta, la preturi incepand de la 90 de lei, acestea putand fi achizitionate, in limita disponibilitatii, si in ziua evenimentului, de la intrarea in zona de concert. Accesul publicului se va
face incepand cu ora 17:00, pe la cele doua intrari amenajate pe Bulevardul
Libertatii.

Comentarii Facebook