Joi 4 Martie

Kebab-uri delicioase, baclava, gözleme, su börek sau cafea la nisip. Toate în acest weekend la târgul de la Iulius Parc


Iulius Parc găzduiește în acest weekend târgul produselor turcești și aromele orientale din Istanbul. La ”Movie Nights” urmărim o dramă americană, care are în prim-plan provocările unui avocat. 

Tradiția Movie Nights se păstrează printre cinefilii clujeni. Săptămânal, Iulius Parc se transformă într-un cinematograf în aer liber, unde buna dispoziție se completează cu atmosfera relaxantă creată de cadrul natural al parcului. Vineri, 14 august 2020, și sâmbătă, 15 august, ne întâlnim din nou la film. De data aceasta, vom vedea pelicula ”Just Mercy”, apărută în anul 2019, care urmărește experiențele dramatice ale unui tânăr avocat. La ora 21.00 dăm play filmului. Accesul este gratuit, însă pentru a păstra distanțarea fizică, locurile sunt limitate, iar rezervările se pot face accesând pagina evenimentului. ”Movie Nights” este un proiect Iulius Mall Cluj și Raiffeisen Bank, ce are loc în Iulius Parc, oferind prilejul de a te bucura de filme în aer liber și în siguranță.

Iubitorii de bucate orientale au ocazia să se răsfețe cu mâncăruri apetisante din țara cu una dintre cele mai bogate tradiții gastronomice, la Târgul produselor turcești, în Iulius Parc. 

De vineri până duminică, kebab-uri delicioase, baclava, ceai, gözleme, su börek sau cafea la nisip sunt doar câteva dintre delicatesele care te așteaptă să le deguști.

Comentarii Facebook