Clujean amendat de polițiști după ce a ajuns viral pe Facebook. Se plimba cu ”cotețul” pe drumurile publice FOTO


Polițiștii clujeni au depistat, duminică seară, un bărbat care a fost fotografiat în timp ce se plimba cu o mașină grav avaiată pe drumurile publice.

La data de 16 august a.c., în jurul orei 17:30, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au vizualizat o serie de imagini apărute pe o platformă de socializare, cu privire la o persoană care se deplasa pe DN1-E60, din direcţia Floreşti spre Gilău, cu un autoturism în stare avansată de deteriorare şi fără a avea plăcuţele cu numărul de înmatriculare montate”, informează IPJ Cluj.

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu, în cauză fiind efectuate.

Astfel, la scurt timp, autoturismul a fost depistat pe strada Barajului, din localitatea Floreşti. 

Poliţiştii au procedat la legitimarea conducătorului auto, un bărbat de 32 de ani, din comuna Căpusu Mare. În urma verificărilor, s-a constatat că acesta nu deţine permis de conducere, iar autoturismul nefiind înmatriculat. 

În cauză se efectuează verificări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea a unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

FOTO: Facebook - Info Trafic jud. Cluj


Comentarii Facebook