Miercuri 24 Aprilie

Judecătorul ”tupeist” de la Masterchef a fost suspendat din funcție. În ce scandaluri a fost implicat



Fostul concurent de la emisiunea culinară Masterchef, Gabriel Apostol, judecător la Judecătoria Pitești, a foist suspendat din funcție până la 1 februarie 2016 de către Consiliul Superior al Magistraturii (CSM).

"În ședința din data de 3 decembrie 2014, Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a dispus suspendarea din funcția de judecător a domnului Apostol Gabriel, de la Judecătoria Pitești, începând cu data de 3 decembrie 2014 până la data de 1 februarie 2016. Hotărârea Secției pentru judecători a Consiliului a fost luată în temeiul dispozițiilor art. 40 lit. j) din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicată cu modificările și completările ulterioare, precum și a art. 62 alin. 1 lit. b și art. 64 alin. 1 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor, republicată cu modificările și completările ulterioare", se arată într-un comunicat al CSM, citat de AGERPRES.

Apostol a devenit cunoscut după ce a fost implicat în mai multe scandaluri și după participarea sa la concursul culinar de pe Pro TV/

În noiembrie 2013, angajații unui magazin de bricolaj din municipiul Pitești au fost agresați de un bărbat, pe care l-au identificat ca fiind judecătorul Gabriel Apostol.

De asemenea, în luna octombrie 2013, Apostol a reclamat faptul că a fost agresat de doi polițiști în timp ce se afla în incinta unei benzinării de pe autostrada A1.

Comentarii Facebook