Johnny Depp se căsătoreşte cu frumoasa Amber Heard. Cineva va cânta la nuntă

 

Johnny Depp, 50 de ani, se va căsători cu frumoasa actriță Amber Heard și vrea să îi cânte formația The Rolling Stones, conform revistei Now.

 

Depp a cunoscut-o pe Amber Heard, 27 de ani, pe platourile de filmare ale producției "The Rum Diary", în 2011, și, deși nu au fixat încă o dată pentru nuntă, el l-a rugat pe prietenul său Keith Richards, chitaristul formației The Rolling Stones și interpretul tatălui personajului lui Johnny Depp din seria "Pirates of the Caribbean", să-și convingă colegii de trupă pentru a cânta la nuntă, scrie Agerpres.

 

Planurile de nuntă sunt încă în faza incipientă, însă Johnny știe un lucru sigur și anume că își dorește participarea formației The Rolling Stones. El ar putea chiar să-și ia chitara și să cânte cu ei o piesă sau două”, conform unei surse citate de revista Now.

 

Nunta ar urma să aibă loc pe plaja privată a actorului, din Bahamas.

 

Va fi o ceremonie intimă, pe plajă, la Little Hall's Pond Cay. După aceea va fi un grătar iar unii dintre muzicienii cu care este prieten Johnny vor întreține atmosfera. Nici Johnny și nici Amber nu-și doresc o nuntă mare, cu fast, ca la Hollywood. Amândoi țin foarte mult la intimitate”, a mai susținut sursa citată.

 

Foto: hepta.ro

Comentarii Facebook