Janis- clubul oficial TIFF. O alta surpriza: grupul Janis va deschide un nou local

 

Grupul JANIS este la a patra colaborare cu Festivalul International de Film Transilvania. In fiecare an, unul din cluburile grupului Janis a fost unicul club oficial al TIFF. Anul acesta i-a venit randul clubului Janis, de pe str. Eroilor nr. 5, sa gazduiasca concerte si party-uri pentru invitatii si participantii la festival.

 

De asemena, inca patru locaruri din grupul Janis sunt partenere de ospitalitate. La  Beraria Ursus, invitatii si intregul staff TIFF vor lua masa zilnic, meniul zilei fiind intre orele 12.00 si 18.00. My Way club va gazdui doua evenimente muzicale deosebite, ambele fiind evenimente TIFF, concertul Bob Brozman din 6 iunie si Zdob si Zdub din 7 iunie.

 

Odata cu inceperea festivalului se marcheaza si deschiderea unui nou club din grupul Janis, cu specific muzical exclusiv oldies/retro. HIGHLANDER’S Scottish pub&club, str. Vasile Goldis nr.2, sub Casa Tauffer, se va deschide in 31 mai cu un concert al trupei Ad Hoc.

 

Prima zi a festivalul, 1 iunie, se va incheia cu o seara de Karaoke a invitatiilor si staffului TIFF, gazduit tot de HIGHLANDER’S Scottish pub&club.

 

 


Comentarii Facebook