Miercuri 24 Aprilie

Jane Fonda a devenit dependenta de sex, ca sa nu isi piarda sotul

Potrivit dailymail.co.uk, actrita s-a casatorit cu Roger Vadim in 1965, dar curand acesta i-a impartasit tinerei femei filosofia lui despre relatii: "Daca am relatii sexuale cu alta femeie, nu este tradare, pentru ca te iubesc".

 

Ca sa nu il piarda, Jane Fonda i-a acceptat sotului aventurile si  chiar i-a platiti  datoriile de la jocurile de noroc, de care acesta era dependent.

 

La trei ani de la casatorie, Roger Vadim i-a marturisit actritei ca nu i-a fost niciodata fidel. El i-a sugerat si el sa faca acelasi lucru. 

 

Fonda a declarat ca in timpul casatoriei cu Vadim au fost cateva ocazii in care chiar ea aducea femei pentru sotul ei, deoarece astfel avea senzaþia ca detine controlul.

 

Nathalie, fiica in varsta de noua ani pe care Vadim o avea dintr-un mariaj anterior, a intrat intr-o dimineata in camera parintilor si a vazut o alta femeie in pat alaturi de tatal ei.

 

 

"Am fost dezgustata. M-am intors cu spatele si am plecat. Cand am crescut, i-am spus lui Vadim ca a fost josnic sa se poarte asa", a declarat fiica lui.

 

De-a lungul timpului au aparut de mai multe ori zvonuri legate de faptul ca Jane Fonda ar fi lesbiana sau bisexuala. Intrebata despre acest lucru, actrita a declarat: "Nu putem lasa nimic imaginatiei? Sincer, am facut probabil totul".

 

Jane Fonda a avut numeroase aventuri extraconjugale, pe care i le relata apoi sotului ei.

Comentarii Facebook