Iulius Mall te trimite în vacanță la Miami, Phuket și Antalya (P)


Iulius Mall Cluj îşi răsplăteşte clienţii fideli cu vacanţe răcoroase în cele mai exotice destinații. Cei mai norocoşi dintre ei îşi vor petrece concediul la plajă, în Miami, Phuket şi Antalya.

În perioada 31 mai – 30 iunie 2013, Iulius Mall îi invită pe clujeni şi nu numai să participe la campania „Kilometri de vacanţă”. Clienţii care fac cumpărături de minimum 100 de lei din magazinele Iulius Mall intră în cursa pentru câştigarea unor sejururi de vis. Pasionaţii de shopping vor fi premiaţi cu o aventură alături de alţi trei prieteni la Miami (Florida), o excursie romantică în compania persoanei iubită în Phuket (Thailanda) sau o vacanţă în familie în Antalya (Turcia). Pe 30 iunie, la ora 18.00, cei trei norocoşi vor fi anuntaţi să îşi facă bagajele pentru cel mai reuşit concediu.

Zilnic, pe toată durata campaniei, primii 100 de clienţi care depăşesc cuantumul de 100 de lei pentru achiziţiile din magazinele îndrăgite primesc premii instant: vouchere de îngheţată şi băuturi răcoritoare.

Iulius Mall îşi premiază clienţii cu vacanţele pe care şi le doresc: distracţie alături de prieteni, romantism pe plaje exotice sau relaxare în familie!

Comentarii Facebook