Iulius Mall Cluj te trimite în orășelul copiilor ”MINOPOLIS”, din Viena (P)

 

Mai sunt puţine zile până când clopoţelul va răsuna din nou în şcoli. Deşi vacanţa de vară se apropie de sfârşit, Iulius Mall Cluj îi invită pe elevi să petreacă zile de distracţie în laboratoarele ştiinţifico - fantastice special amenajate pentru ei şi să descopere ce vor să se facă când vor fi mari.

 

În cadrul campaniei ”Back to School”, care se desfăşoară în perioada 30 august – 22 septembrie 2013, sesiunile de shopping se transformă în premii spectaculoase. Toţi clienţii care fac cumpărături de minimum 100 de lei din magazinele Iulius Mall intră în cursa pentru marele premiu: o excursie pentru trei persoane în oraşul copiilor „Minopolis”, din Viena. Cei mici vor descoperi un loc magic, cu 25 de ”staţii” în care pot experimenta anumite meserii. Pasiunea pentru cumpărături a trei clienţi norocoşi va fi răsplătită, zilnic, prin tragere la sorţi, cu kituri ştiinţifice creative şi accesorii pentru şcoală. În fiecare zi, primii 100 de clienţi care depăşesc cuantumul de 100 de lei pentru achiziţiile din noile colecţii ale brand-urilor Iulius Mall vor primi premii instant.

 

Pentru ca ultimele zile de vacanţă să fie cele mai distractive, Iulius Mall îi invită pe copii, pe 14 şi 15 septembrie, între orele 17.00 - 20.00, să participe la atelierele ştiinţifico - fantastice susţinute de ”Profesorul Trăsnit”. Prichindeii vor lansa rachete, vor face experimente amestecând substanţe, se vor juca cu diferenţele de presiune şi cu electricitatea statică şi se vor amuza de stângăciile savantului. Laserele, generatoarele de plasmă şi curent, aparatele de distilat şi gheaţa carbonică sunt câteva dintre ”jucăriile” care vor crea un cadru special pentru cei mici.

 

Pe 21 septembrie, între orele 17.00 şi 20.00, năzdrăvanii vor putea pătrunde în Universul Ştiinţei cu FasTracKids, iar în perioada 27 - 29 septembrie, părinţii şi copiii lor sunt aşteptaţi la târgul activităţilor extraşcolare, unde vor putea alege dintre cluburile sportive, cercurile educaţionale, taberele şcolare, grădiniţele şi şcolilie care îşi vor prezenta ofertele.

Comentarii Facebook