Iulia Albu i-a demolat pe Andra și Cătălin Măruță, după filmul în care apare micuța Eva: ”Vorbim despre un copil, am fost oripilată”


Creatorul de modă Iulia Albu l-a atacat dur pe Cătălin Măruță, după ce acesta și-a încurajat fiica să creme de față de la această vârstă. 

Iulia Albu are o fiică, de 14 ani, dar o ferește cât poate de aparițiile în public.

Fiecare își promovează copilul așa cum consideră de cuviință. Faptul că eu nu cred și nu am crezut niciodată în expunerea exagerată a fiicei mele de la vârste fragede, este o alegere personală și atât. Copilăria trebuie trăită la momentul potrivit și, așa cum și eu am avut o copilărie frumoasă și am avut libertatea de a fi copil, mi-am dorit același lucru pentru fiica mea”, a declarat Albu.

Despre scandalul iscat de apariția în filmul ”Tati part time” a Evei Măruță, criticul de modă a spus că e foarte multă ură în jurul acestui subiect. ”Văd zilele acestea foarte mult hate-uri și acuzații de nepotism. Fondate sau nu, vorbim despre un copil. Am fost însă oripilată să văd cum acest copil de 8 ani este filmat de tatăl ei în timp ce își face ”skin routine”. Și aș vrea să fie foarte clar că așa ceva este îngrijorător. Un copil de 8 ani nu are de ce să fie încurajat să folosească creme de față. Și în niciun caz nu ar trebui sugerat că așa ceva ar fi normal.

Această glamourizare a absurdului poate naște monștri. Și cred că există o responsabilitate cel puțin teoretică a celor care orchestrează aceste scene de un ridicol grotesc.

Faptul ca a fost distribuită într-un film nu mi se pare o problemă, în sine. Nu este nici primul, nici ultimul copil de vedetă care are anumite oportunități”, a mai spus Albu, pentru cancan.ro.

Comentarii Facebook