Iulia Albu, declarații controversate, în direct, la adresa Loredanei Groza: „Este o femeie care desface picioarele, mie îmi place”


Iulia Albu a analizat-o pe Loredana Groza, artista care de ceva vreme este sub lupa fanilor pentru obiectele vestimentare extravagante, pe care le îmbracă și felul în care se afișează în online. La rubrica „Șocul României!”, creatoarea de modă a făcut o afirmație destul de controversată la adresa Loredanei Groza.

Iulia Albu a mărturisit în cadrul emisiunii Poliția Modei, că o apreciază pe Loredana Groza pentru aparițiile sale șocante, mai ales că „nu se dă după perdea” și de fiecare dată le oferă femeilor încredere cu privire la aspectul lor fizic, scrie spynews.ro. 

Eu nu știam că Loredana Groza e blondă naturală. Din punct de vedere sociologic, ceea ce face Loredana este să dea încredere unor femei care sunt trecute de 50 de ani, să fie și senzuale și să accepte cum sunt. Sunt sigură că acest moment era dedicat iubitului ei. Este o femeie care desface picioarele, mie îmi place.

Eu aș prefera așa decât ipocrizia totală a unor parașute, care vor să pară doamne. Eu cred că o femeie care este împlinită din toate punctele de vedere, poate să aibă din când în când o asemenea ieșire'', a declarat Iulia Albu în exclusivitate la Antena Stars.

Comentarii Facebook