Duminica 28 Aprilie

Zodiile parșive în care să nu ai încredere, pentru că au două fețe și mint ca să obțină ce vor


Oricine poate face lucruri mai puțin morale, indiferent de semnul zodiacal în care s-a născut. Cu toate acestea, se pare că unele zodii sunt mai predispuse la astfel de fapte decât altele. Iată care sunt cei mai parșivi nativi din horoscop. Ca să obțină ce vor, sunt capabili de orice.

Indiferent cât de mult încearcă, unii oameni chiar nu se pot schimba. Persoanele narcisiste, de exemplu, tind să fie corupte din punct de vedere moral. Adesea fac lucrurile în așa fel încât să fie în beneficiul lor și în detrimentul altcuiva. Nu le pasă dacă este împotriva a ceea ce majoritatea oamenilor consideră drept sau moral; dacă obțin tot ce își doresc, nu mai țin cont de nimic altceva.

Desigur că zodiile de mai jos au și trăsături adorabile.

Gemeni

Gemenilor le este extrem de greu să respecte anumite reguli morale, mai ales dacă acestea au fost impuse de altcineva. Acești nativi ar putea face promisiuni conștienși fiind de faptul că le vor încălca. Spre deosebire de alte semne zodiacale, ei știu exact care este diferența dintre moral și imoral, numai că, uneori, aleg ca să spunem așa - partea întunecată, pentru a încerca ceva nou. Dacă sunt puși în situații limită, aceștia sunt capabili să mintă cu ușurință doar pentru a obține ceea ce își doresc.

Balanță

Oricât de fermecătoare și minunate sunt Balanțe, ele pot fi egoiste și superficiale. Acești nativi pot face uneori lucruri pe care alți oameni le-ar putea simți reprobabile, cum ar fi să înșele, sau să se implice în relații doar pentru că le place cum arată persoana respectivă și atât. Balanțelor le place să obțină tot ceea ce își doresc, chiar dacă trebuie să mintă și să înșele pentru asta.

Săgetător

Săgetătorii pot fi inconsecvenți și își pot schimba codul moral pentru a se potrivi nevoilor lor la momentul respectiv. Într-o clipă, nu ar minți niciodată; în următoarea, inventează orice e nevoie pentru a obține un anumit lucru. Codul lor moral fluctuează și se poate schimba rapid.

Berbec

Deoarece acești nativi tind să fie impulsivi și nesăbuiți, ei nu iau întotdeauna în considerare modul în care consecințele acțiunilor lor îi vor afecta pe alții. Uneori au probleme cu respectarea regulilor și nu sunt grozavi în ceea ce privește autodisciplina. Ei fac ce vor și dacă asta contravine unui fel de cod moral sau obligație, nu au niciun fel de problemă cu asta.

Comentarii Facebook