Reghecampf confuz cu privire la sentimentele pentru fosta soție?! Prodan face noi dezvăluiri: „Este și gelos sărăcuțul”


Scandalul între Anamaria Prodan și fostul său soț pare să nu se mai stingă. Impresara a făcut declarații noi despre divorțul de Laurențiu Reghecampf, ba chiar a împărtășit cu publicul rânduri din corespondența sa cu acesta. Anamaria spune că fostul său soț este gelos pe actualul iubit arab al impresarei, sau cel puțin lasă să se înțeleagă acest lucru. 

Anamaria Prodan a vorbit într-un interviu pentru AntenaStars despre al doilea termen în procesul de divorț cu Laurențiu Regheampf. Impresara a declarat că va merge la proces însoțită de copiii săi, care au venit special în țară pentru a da ochii cu Laurențiu Reghecampf.

El spune că a plecat de acasă fără nimic și că ne-a lăsat tot. A încurcat, ne-a luat tot, nu ne-a lăsat tot, dar o să ne luăm pe lege ceea ce ni se cuvinte și asta este. A luat toate mașinile familiei cu acte și chei, a lăsat o mașină acasă care până acum a plătit rata la ea. Ne-a anunțat pe mail că nu le mai plătește, că să o plătească șeicul meu. Este și gelos sărăcuțul. Le va simți în curând când copiii lui vor da cu ochii de el la divorț. Au venit special în țară toți să dea cu ochii de el, că de doi ani aproape se ascunde în gaură de șarpe”, a spus Anamaria Prodan.

După ce fostul său soț nu s-a prezentat la primul termen din procesul de divorț, Anamaria Prodan a declarat că de data aceasta este obligat să vină.

Păi e obligat să se prezinte, toți suntem obligați să ne prezentăm, iar noi ne prezentăm cu toată familia, cu copii cu tot pentru că vrem să-i vedem reacția și vrem să vedem în fața presei și în fața țării ce o să răspundă când copiii o să-l ia la întrebări, măcar pe holul tribunalului să răspundă cum și-a permis să facă așa ceva”, a spus Anamaria Prodan, al Antena Stars.

Comentarii Facebook