Inna a plecat din platou în timpul unei emisiuni din Franța. Vezi ce a enervat-o pe artistă


Invitată la o emisiune TV, Inna a povestit că a avut parte de o experiență neplăcută când se afla pe platoul de filmare al unei emisiuni TV din Franța, unde a fost invitată pentru a-și promova albumul. Artista spune că gazdele au început să facă glume pe seama românilor, moment în care s-a ridicat și a plecat din studio.

Inna a dezvăluit momente inedite din viața și cariera sa în cadrul emisiunii Danei Rogoz, ”De Suflet”, de la Pro TV Internațional.

Unul dintre incidentele neplăcute din cariera artistei a avut loc în Franţa: "M-am dus cu zambetul pe buze si cu albumul pe care il promovam. Si au existat glume nepotrivite legate de romani”.

Artista a povestit ca s-a suparat din acest motiv si le-a spus ca mai degraba sa faca glume pe seama ei, ca nu vorbeste bine limba, sau ca nu stie sa gateasca, adica “pe seama mea, ca artist, nu pe seama poporului meu. Si am parasit acea inregistrare. La exact 2 saptamani persoana respectiva de la emisiune a zburat special in Romania, cu un buchet de flori sa isi ceara scuze si sa ma invite din nou in platou”, a povestit Inna, conform realitatea.net.

Inna a mai povestit și cum se vede ea peste 10 ani. Cântăreașa se vede mai inteligentă, mai valoroasă și devenind mămică.

Comentarii Facebook