Impresara Anamaria Prodan trebuia să fie nașa clujencei Ioana Grama. Influencerița Grama a avut o relație cu un fotbalist celebru


Puțini știu că faimoasa impresară Anamaria Prodan trebuia să-i fie nașă influenceriței clujene Ioana Grama, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat! După cum știm deja, Anamaria Prodan are o mulțime de fini, iar de-a lungul anilor, a format o familie mare și frumoasă. Casa ei se umple de fiecare dată când este vizitată de finii și rudele ei. Ei bine, vedeta ar fi trebuit să aibă o astfel de relație și cu Ioana Grama, în urmă cu mai mulți ani.

Ioana Grama este una dintre cele mai cunoscute persoane publice din țară, însă puțini sunt cei care știu că Anamaria Prodan ar fi trebuit să îi fie nașă pe vremea când se iubea cu un celebru fotbalist din România.

La vremea respectivă păreau foarte îndrăgostiți și siguri că vor rămâne împreună până la adânci bătrâneți, dar destinul i-a dus pe alte drumuri. Anamaria Prodan a făcut abia acum dezvăluiri despre faptul că ar fi trebuit să-i fie nașă influenceriței, pe care o cunoaște foarte bine, însă nu a oferit mai multe informații despre ceea ce s-a întâmplat, de fapt, între ele. Cert este că, Ioana Grama a fost într-o relație cu fotbalistul Gabi Torje. 

„O cunosc foarte bine pe Ioana Grama, trebuia să fiu nașa ei”, a declarat Anamaria Prodan, în podcastul lui Vadim Kusnir.

Ioana Grama trăiește acum o frumoasă poveste de dragoste cu iubitul ei, Gabi, despre care nu se știu foarte multe lucruri. Din spusele vedetei, bărbatul nu are rețele de socializare și nici nu face parte din lumea mondenă românească.

„Gabi este iubitul meu, cu care sunt într-o relație de doi ani în 24 februarie. Nu o să îl găsiți pe Gabriel nicăieri, nu are Instagram, nu are TikTok, nu are Facebook, nu are nimic, nu face parte din lumea asta, este într-o altă lume și mă bucur din inimă că nu face parte din lumea mea, pentru că mă mai echilibrează și mă ține cu picioarele pe pământ. Este un om extraordinar, pe care mă bucur că l-am întâlnit pentru că am învățat foarte multe lucrurile de la el”, a spus Ioana Grama, pe Instagram.

Comentarii Facebook