Duminica 4 Decembrie

În focurile curăţeniei de Paşte, Gina Pistol a ars aspiratorul - FOTO

 

Senzuala Gina Pistol, agentul ”secret” al Serviciului Român de Comedie, este (şi) o mare gospodină. 

 

Casa Ginei străluceşte de curăţenie, iar în preajma Paştelui vedeta s-a întrecut pe sine: ”N-am menajeră, eu fac totul în casă: dau cu aspiratorul, şterg, spăl şi geamuri. Noroc că stau la etajul 1. Să vezi cum se uită vecinii la mine când ies să spăl  geamurile înconjurată de cârpe şi detergenţi, zic că sunt nebună. Mai mult, ieri, aspiratorul meu s-a ars de la atâta suprasolicitare. Nu stau la vilă  dacă la asta vă gândiţi,  am doar pisică care lasă mult păr. Şi nici electronicele nu mai sunt ca pe vremuri”, spune, cu umor, actriţa de la ”Happy show”.

 

Singurul lucru pe care îl detestă este să calce. “Ce mai, urăsc să calc. Nu-mi place deloc. Dar n-am ce face şi  trebuie să fac şi treaba asta”, spune frumoasa Gina Pistol.

 

De Paşte, vedeta nu ştie cu cine va petrece, dar cu siguranţă o să fie înconjurată de oameni dragi. De câţiva ani refuză să mai mănânce carne de miel, însă ouăle şi cozonacul, de preferat cu rahat, nu o să-i lipsească de pe masă. ”Ca în fiecare an o să mănânc ouă roşii, cozonac ( cu mult rahat) ,pasca şi o sa beau vin de ţară . Merg la Slujba de Înviere, aduc lumina acasă, ma spăl pe faţă în prima zi de Paşte cu apa în care am pus un ou roşu”, încheie Gina. 

 

Gina Pistol, alături de ceilalţi agenţi ai Serviciului Român de Comedie, dau tonul distracţiei, mâine, de la ora 20.30, într-o nouă ediţie “Happy show, de la Antena 1. 

Comentarii Facebook