Marti 7 Februarie

IMAGINEA ZILEI. Testul la geografie care a aprins internetul FOTOFotografia unui test la geografie a stârnit mari controverse pe internet cu privire la una dintrre cele mai vechi întrebări din lume: ”Cine a creat Pământul?”.

Fotografia a fost realizată de o fetiță de 14 ani în timpul unui test la geografie, susținut la o școală catolică din Toronto, Canada, când aceasta a fost nevoită să răspundă la o întrebare foarte controversată.

Întrebarea era ”Cine a creat Pământul?”, iar variantele de răspuns erau date de profesor erau: a) Zeus b) Hercule c) Dumnezeu si d) Extratereștrii. Fata a considerat că niciuna dintre variante nu este corectă așa că a scris și a încercuit varianta e) Big Bang-ul. Profesorul a considerat ca fiind greșit și a încercuit varianta c) Dumnezeu.


 

 

Eleva a postat poza pe internet unde a stârnit o groază de reacții, multe din ele fiind legate de fapul că aceasta ar trebui să își schimbe școala.

Imaginea urcată pe site-ul de divertisment Reddit a strâns peste 800.000 de vizualizări într-un timp foarte scurt.Sursa: Pro TVComentarii Facebook