Ilie Nastase se iubeste cu un fost iepuras Playboy. VEZI FOTO


Ilie Nastase a divortat de Amalia si a ajuns in bratele unui fost iepuras Playboy, timisoreanca Brigitte Sfat. Frumoasa blonda are un trecut controversat, fiind condamnata la trei ani de inchisoare pentru ca a ordonat sechestrarea si talharirea unui partener de afaceri.

Nasty si cu Brigitte au fost vazuti impreuna in mai multe restaurante din Timisoara si au fost si in cateva vacante in Europa, anunta libertatea.ro. Daca Nastase a divorta de Amalia, fosta vedeta Playboy nu a rupt inca legaturile cu sotul ei, celebrul interlop Ovidiu Torj, care le mai tulbura uneori intalnirile amoroase.

Torj a depus chiar si o plangere la politie, in care a spus ca sotia lui a incercat sa il injunghie. Interlopul a avut un schimb dur de replici si cu Ilie Nastase zilele trecut intr-un restaurant din Timisoara, dar lucrurile s-au calmat dupa ce fostul tenismen a plecat.

"Din punctul meu de vedere, ea ar fi trebuit sa astepte divortul. Nu trebuia sa fuga de acasa in strainatate cu Nastase, daca se considera o femeie matura. Si, mai ales, nu trebuia sa isi abandoneze fiica, asa cum a facut-o", a declarat Torj, pentru sursa citata.

Ilie Nastase a spus si el ca are o relatie normala cu Brigitte.

"Da, e un inceput de relatie. Ne-am plimbat, la Roma, la Paris, iar acum asteptam pronuntarea divortului ei, in luna septembrie", a spus Nasty.

Fosta vedeta Playboy a fost inchisa in peniteniar timp de un an si jumatate, dupa ce a ordonat sechestrarea si talharirea unui partener de afaceri.

Ea a castigat concursul Top Model Romania of the Year si in top zece finaliste la Top Model of the World. Brigitte a aparut si in revista Playboy, in 2004.

Comentarii Facebook