Hannah Montana il bate pe Michael Jackson la pretul rechizitelor scolare - FOTO si VIDEO

Rechizitele cu celebrul personaj de film pentru tineri, Hannah Montana, sunt mai scumpe decat cele cu imaginea regelui muzicii pop.

 

La Targul rechizitelor, care a inceput astazi in Piata Unirii, cele mai cautate produse sunt cele inscriptionate cu personaje din desene animate sau filme pentru tineri. De departe, insa, cele mai costisitoare pentru buzunarul parintilor, dar si cele mai atractive pentru micii scolari, sunt rechizitele cu Hannah Montana.

 

Un caiet cu personajul din serialul american de televiziune costa 5,5 lei, cu 1 leu mai mult decat un caiet asemanator, dar care il are pe coperta pe Michael Jackson. Starul pop este depasit la pret de mai tanara vedeta si in cazul celorlalte produse: un penar Hannah Montana costa 25 de lei, iar unul Michael Jackson 21,9 lei, iar un stilou Hannah Montana se vinde cu 19,9 lei, in timp ce unul cu regele muzicii pop este 17,9 lei.

 

Ghiozdanele se vand cu preturi cuprinse intre 85 si 152 de lei.

 

Targul este deschis timp de sapte zile in Piata Unirii si poate fi vizitat intre orele 11.00 si 18.00. Autoritatile locale au incercat sa puna astfel la dispozitia parintilor un spatiu in care sa gaseasca toate rechizitele de care au nevoie pentru noul an scolar la preturi promotionale.

Comentarii Facebook