Marti 7 Decembrie

Gina Pistol, prima apariție după ce a devenit mămică: „Nu e deloc ușor!”


Proaspăta mămică Gina Pistol a luat o pauză de la rețelele de socializare, fiind ocupată cu creșterea micuței și cu acomodarea la noua viață. “26 din 24 de ore am fost ocupată”, a spus Gina Pistol în prima apariție pe Instagram de când a născut.

Orice proaspătă mămică știe cât de grele sunt primele săptămâni acasă cu bebelușul. Gina Pistol a fost copleșită de noul rol și nu a mai avut timp de postări pe Instagram. Dar a făcut o excepție pentru fanele sale, dornice să afle vești despre ea. Gina s-a machiat, s-a aranjat și a părut fresh în clipul postat, deși probabil că a dormit mult mai puțin decât de obicei. 

„Tot ce citești în cele 9 luni de sarcină, uiți când pășești în casă!”

Nu am avut timp și nici stare să stau pe Instagram, pentru că am fost ocupată. Sunt bine, m-am recuperat foarte repede după operație, doar că nu e ușor deloc. Jos pălăria în fața tuturor mamelor, nu e deloc ușor, mai ales la început. Tot ce citești în cele 9 luni de sarcina, tot ce ți se spune la spital de către moașe, de către pediatru uiți. În momentul în care pășești în casă uiți tot!”, s spus Gina Pistol într-un clip postat pe Instastory.

Cum e Smiley în calitate de tătic: „Se descurcă incredibil de bine!”

În ciuda oboselii, Gina Pistol și Smiley se descurcă excelent în calitate de părinți.

Suntem bine, zic eu, și facem o treabă bună! Mare ajutor am din partea lui Andrei, se descurcă foarte bine, incredibil de bine. Zâmbește în somn, mititica drăguță. E minunat sentimentul asta pe care îl ai când devii mamă. Este minunat, uiți tot greul!”, a mai spus vedeta.


Sondaj de opinie

Ați mai vota cu Emil Boc, dacă duminică ar fi alegeri pentru funcția de primar?

Urmăriţi-ne

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi cele mai noi stiri!

Comentarii Facebook