Gara Cluj a prins viață! Au fost concerte și expoziții în Piața Gării și în Gară

 

Gara Cluj a prins viață în acest weekend, Scena Urbană organizând acolo concerte, spectacole de teatru și expoziții inedite.

 

Au cântat mai multe trupe: Los Pomelos, The Glass Fish, Marc Aymon. De asemenea, au fost organizate spectacolele de teatru ”My fair lady”, susținut de Opera Group Project, și ”Dl. Goe”, spectacol realizat de Elena Ivanca și Luminița Toader cu participarea elevilor Liceului de Coregrafie și Artă Dramatică „Octavian Stroia” din Cluj-Napoca.

 

Scena Urbană își propue să readucă la viață spații terne, dar cu un uriaș potențial. ”Spaţii adormite, intrate în rutină sau uneori căzute din graţiile trecătorilor grăbiţi, vor fi trezite. Fiecare dintre ele spune o poveste. O ascultăm şi o repovestim, o punem în scenă pentru ca spaţiul să prindă viaţă, iar trecătorii să se oprească şi să intre în jocul lui”, spun coordonatorii proiectului. 

 

Cei de la Scena Urbană au mai făcut două evenimente până acum, Scena Cetăţii în 2012 și revitalizarea Grădinii Botanice „Alexandru Borza”, în 2013.

 

Scena Urbană este o iniţiativă Ordinul Arhitecților din România Filiala Transilvania.

 

Foto: Scena Urbana

Comentarii Facebook