James Blunt - concert la Sala Polivalentă din Cluj. Este o dublă premieră pentru România

 

Artistul britanic James Blunt va concerta în 31 octombrie la noua Sală Polivalentă a Clujului, marcând două premiere. 

 

Este pentru prima dată când James Blunt cântă în România, dar și inaugurarea celei mai moderne Săli Polivalente, pentru evenimente sportive, dar și petru concerte. 

 

James Blunt vine la Cluj-Napoca în cadrul Festivalului Internațional de Muzică și Artă Transilvania - TiMAF 2014.

 

Cu aproximativ 17 milioane de discuri şi 20 de milioane de single-uri vândute în întreaga lume, câştigător a două premii Brit Awards, două premii Ivor Novello şi de cinci ori nominalizat al premiilor Grammy, James Blunt este unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti, muzica acestuia clasându-se în primele poziţii ale topurilor muzicale de specialitate din întreaga lume. Melodii celebre precum ”You’re beautiful”, ”1973”, ”Goodbye my lover” sau ”Bonfire Hearts” se vor auzi live în cadrul celui mai spectaculos show pregătit de artistul ce și-a câștigat un renume la nivel internațional.

 

Biletele pentru concertul lui James Blunt pot fi achiziţionate din magazinele Germanos, Inmedio, Diverta şi Poşta Română şi on-line de pe www.bilete.ro si www.myticket.ro. Biletele au preţuri cuprinse între 250 de lei şi 125 de lei, după cum urmează: Categoria VIP - 250 de lei, Categoria I - 225 de lei, Categoria II - 200 de lei, Categoria III - 175 de lei, Categoria IV - 150 de lei şi Categoria V - 125 de lei.  În plus, 300 de bilete din Categoria a V - a vor fi scoase spre vânzare la preţul promoţional de 100 de lei. Concertul va avea loc în data de 31 octombrie 2014, în Sala Polivalentă din Cluj - Napoca.

 

Concertul susţinut de James Blunt face parte din turneul de promovare ”Moonlanding World Tour 2014” şi este principalul eveniment al Festivalul Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania - TiMAF 2014.

Comentarii Facebook