Frumoasa Iuliana Luciu are un nou iubit și vorbește de căsătorie

 

Iuliana Luciu are un nou iubit, renunțând la iubitul ei milionar.

 

Iuliana Luciu și-a terminat relația cu milionarul Ioan Neculaie și s-a îndrăgostită de un tânăr român pe care încă nu l-a cunoscut nici sora ei, Nicoleta.

 

Sunt foarte fericită, iubesc sunt iubită şi nu are nicio legătură cu tot ce s-a scris până acum. Nu este un bărbat cunoscut. Ce am avut de scris am scris pe Facebook şi e suficient. Acum nu sunt în ţară, sunt plecată cu el în vacanţă. Nu e lângă mine acum. Mă deranjează foarte tare când sunt cuplată cu diverşi bărbaţi şi nu sunt sunată să mă întrebe. Este de vârstă apropiată cu mine. Sunt foarte fericită. Important e că mă face fericită, e tot ce îmi doresc.Nicoleta nu l-a cunoscut. Îl ţin doar pentru mine. Cel mai important e să fiu fericită. El nu îşi doreşte expunere. E român, nu e străin. Nu ştiu dacă alături de el voi îmbrăca rochia de mireasă. Doamne ajută!”, a spus Iuliana Luciu.

 

Iulia s-a despărțit de Ioan Neculaie în același mod în care s-a derulat și relația. Cei doi nu s-au afișat deloc public, iar acum au pus punct definitiv.

 

Anul trecut, atunci când Neculaie a fost arestat pentru evaziune fiscală şi spălare de bani, Iuliana a plecat în America şi, spun apropiaţii, o perioadă ar fi locuit în casa milionarului de acolo! Ea s-a întors totuşi în ţară în momentul în care bărbatul a fost eliberat şi, după un timp, s-a vorbit chiar şi de o logodnă.

Comentarii Facebook