Iulia Albu a analizat rochia de mireasa a norei lui Adrian Nastase! Verdictul este surprinzător

 

Iulia Albu a analizat în detaliu rochia de mireasa a norei lui Adrian Nastase și a avut un verdict uimitor, ținând cont de spiritul ei extrem de critic. 

 

Jurata de la ”Bravo, ai stil!” a lăudat vestimentatia pe care au abordat-o la nunta de sambata Andrei si Bianca Nastase. Cei doi tineri s-au căsătorit sambata, in mare secret.

 

Iulia Albu a si comentat rochia de mireasa si costumul mirelui in termeni laudativi. Alegerile vestimentare au impresionat-o pe vedeta de televiziune, mai ales ca ele au fost personalizate!

 

E o idee buna sa adopti asemenea tinute. Uneori, este si riscant, insa lor le-a reusit totul. Mi se pare extrem de interesant faptul ca atat mirele, cat si mireasa au purtat piese “custom made”, fapt ce a dat un plus aparitiei cuplului. A fost in mod clar un eveniment care s-a dorit mai mult decat o parada de tinute extravagante, asa cum se intampla de obicei in peisajul mioritic, iar cei doi au fost absolut adorabili. Le transmit din toata inima ”Casa de piatra”, a spus jurata de la “Bravo, ai stil!”.

Comentarii Facebook