Fotografii de 2 metri, afisate la Iulius Mall Cluj


O expozitie cu fotografii de 2 metri va fi prezentata, in premiera pentru Transilvania, la Iulius Mall Cluj, miercuri, 8 februarie, de la ora 19.00, la intrarea principala.

"Va fi vernisata o expozitie de fotografie care surprinde prin ineditul imaginilor si prin imprimarea pe un suport inovativ, neobisnuit ca rezolutie si dimensiuni. 

Colectia „Beauty” va fi prezentata pasionatilor de fotografie din Transilvania in debutul celei de-a 10-a proiectii „Photo DOF”, al carei oaspete va fi Sorin Onisor. Invitat special de Camera Obscura si Photo Sharp, renumitul fotograf le va vorbi artistilor, in cuvinte si imagini, despre "Romania, oameni si locuri".

Colectia „Beauty” reuneste portrete axate pe make-up si hairstyling, care au alcatuit book-uri profesionale. Fotografiile sunt semnate de Gabriela Dobos, fotograf al agentiei PRO IMAGE din Iasi, hairstyling-ul apartine lui Ovidiu CRISTEA, manager MAVIOV, make-up-ul Nicoletei TIMUs, prelucrarea foto lui stefan CaRaBUs (Le Atteliere), iar imprimarea imaginilor renumitei companii AME design din Bucuresti", se arata intr-un comunicat al Iulius Mall Cluj.

Imaginile vor fi expuse, in premiera in Transilvania, in format dublu: tablouri mari de 86 cm x 127 cm, care vor sta pe sevalete la parterul mall-ului, iar altele sunt deja expuse intre etaje, in zona Auchan, imprimate la dimensiuni impresionate: inalte de aproape 2 metri.

Expozitia va sta in Iulius Mall pana pe 8 martie si este intineranta. Dupa Iasi si Cluj-Napoca, va poposi si in mall-urile Iulius din Timisoara si Suceava.

Comentarii Facebook