FOTO - Anamaria Prodan, vedetă în presa din Marea Britanie: „Cel mai sexy impresar are o avere mai mare decât starul lui Tottenham”


Publicația tabloid DailyStar a realizat un material amplu despre succesul româncei, făcând referire la averea impresionantă pe care a strâns-o de-a lungul vieții. 

Cu titlul „Cel mai sexy impresar are o avere mai mare decât starul lui Tottenham (Harry Kane)”, articolul prezintă detalii din viața româncei despre care precizează că ar avea o avere de aproximativ 170 de milioane de euro. Mare parte a sumei impresionante are legătură și cu moștenirea de la mama sa, iar restul sunt din impresariat, afaceri și modelling.

Cei de la DailyStar au adus în prim plan și pictorialul realizat pentru Playboy în 2008, adăugând faptul că impresara nu ar avea o problemă ca fiicele sale să facă acest lucru: „Nu văd nimic rău în a poza într-o revistă pentru adulți, chiar mi-aș lăsa fetele dacă vor”.

prodanca.jpg

Dispută pe tatuaje între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan (49 ani) și Laurențiu Reghecampf (46 ani) se află în plin proces de divorț. Până la pronunțarea sentinței, Corina Caciuc (30 ani) l-a făcut pe antrenorul Universității Craiova tată pentru a treia oară. 

Întrebat dacă își va șterge sau modifica tatuajul cu fosta parteneră de viață, Laurențiu Reghecampf a mărturisit că încă nu a luat în calcul această variantă, și că s-a gândit chiar să-și mai facă un tatuaj care să reprezinte apariția noului fiu pe lume. 

La ce se întâmplă, la cât am mers prin țara asta și la felul în care râde lumea de el, crede-mă, săptămâna viitoare îmi fac un mare trandafir, frumos, pe fața lui”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.


Comentarii Facebook