Joi 9 Februarie

Florin Piersic primeste luni o stea pe Walk of Fame

Actorul clujean Florin Piersic va primi luni o stea pe Walk of Fame, un spatiu dedicat artistilor romani, care va fi inaugurat in Piata Timpului din capitala.

 

Actorul clujean va primi prima stea pe Walk of fame din Capitala. Zona dedicata valorilor artistice din teatrul si filmul romanesc va fi inaugurata luni in Piata Timpului, in apropierea centrului istoric.

 

"Inaugurarea Walk of Fame s-a facut prin distinctia acordata lui Florin Piersic in urma a peste 50 ani de activitate. Proiectul va continua cu acordarea de distinctii lunare si altor artisti romani consacrati pana cand Piata Timpului va reusi sa gazduiasca cele mai importante stele din cultura noastra", a declarat Dan Barbulescu, presedintele Consiliului de Administratie al companiei Cocor, care impreuna cu Teatrul Mtropolis si Asociatia de Turism a municipiului Bucuresti lanseaza acest proiect cultural.

 

Potrivit initiatorilor, urmand modelul celebrei Walk Of Fame din Los Angeles, proiectul din Piata Timpului va deveni un punct de referinta pentru cultura romana prin gazduirea stelelor ce omagiaza actori romani consacrati. Alegerea lui Florin Piersic pentru inaugurarea Walk of Fame a fost realizata in urma unui studiu desfasurat pe cinemagia.ro.

 

 

Comentarii Facebook