Florin Piersic ar fi trebuit să filmeze cu Dan Negru la Hollywood! Cum au fost goniți din fața casei lui Brad Pitt


Florin Piersic și Dan Negru ar fi trebuit să filmeze în acest an un altfel de Crăciun, după cel din Dubai de anul trecut. Acum, prezentatorul ar fi plănuit o emisiunea în America, la Hollywood, dar tot visul s-a destrămat. 

Dan Negru și Florin Piersic voiau să meargă în acest an în SUA, unde actorul să se întâlnească cu unii actori și să își imagineze cum ar fi fost viața lui dacă se năștea peste Ocean. 

Planul a fost pus la punct cu luni în urmă de Dan Negru, dar s-a lovit de probleme cu autoritățile. Echipa din România ar fi trebuit să stea în SUA 10 zile, timp în care să se vadă cu Michael Douglas, să viziteze vilele lui Brad Pitt și a lui Jennifer Lopez, dar aici filmul s-a rupt. 

Problema a fost că, pentru a filma în fața caselor vedetelor, Dan Negru ar fi avut nevoie de autorizații și achitarea unor taxe. Numai pe Carmel by the Sea, strada pe care locuiește Brad Pitt, o zi de filmare costă cam 1.500 de dolari, scrie cancan.ro.

Chiar dacă Dan Negru ar fi fost de acord să achite banii, poliția nu le-a dat autorizația să filmeze pentru că era pusă în pericol securitatea vedetelor. ”L-au blocat autoritățile. Este vorba de securitatea vedetelor… De exemplu, în Carmel by the Sea, unde are vilă Brad Pitt, o zi de filmare costă cam 1.500 de dolari, nu era asta o problemă pentru Dan, doar că este vorba de niște autorizații, care nu s-au rezolvat”, a dezvăluit un apropiat al prezentatorului de la Kanal D.

Dan Negru a suferit o pierdere însemnată pentru că a cumpărat deja bilete de avion pentru echipa lui formată din 5 oameni. Probabil că emisiunea se va realiza, dar la anul de ziua actorului, în 27 ianuarie. 

Comentarii Facebook