Al Bano și Romina Power la Cluj! Voci impecabile, dar concertul a fost lungit și a avut momente stranii - VIDEO


Al Bano și Romina Power au cântat duminică seara la Cluj-Napoca, sau mai bine zis au cântat fiecare separat, cu două momente în care s-au suportat pe scenă.

Concertul trebuia să înceapă la 20.00, dar a început cu 12 minute întârziere (Update: Întârzierea s-a datorat faptului că oamenii nu intraseră încă în sală). Al Bano a cântat singur la început, iar apoi i s-a alăturat și Romina Power, susținută în două cârje, pentru că are probleme cu genunchii. Cei doi au cântat numai două dintre hiturile lor, ”Ci sara” și ”Liberta”, iar apoi Romina l-a lăsat iarăsi singur pe Al Bano, care a cântat operă și alte piese italiene.

După acest moment, Romina a preluat controlul scenei și a cântat melodii în engleză. E a pus în scenă și un flash mob, protestând împotriva pericolului nuclear și a rețelelor 5G, o teorie a conspirației absurdă, care nu are nicio susținere reală.

WhatsApp Image 2022-11-13 at 22.51.25.jpeg

Concertul a fost intenționat lungit când pe scenă a fost chemat și fiul celor doi, care a cântat blues, deși publicul a venit să audă piese celebre alte cuplului Al Bano și Romina Power. Deja trecuseră 2 ore din concert și încă cei doi nu s-au reîntâlnit pe scenă. Cineva din public a cerut piesa Felicita, dar degeaba, pentru că Al Bano a continuat să cânte solo. De remarcat vocea superbă a acestuia, în ciuda vârstei înaintate. 

Pe finalul concertului după ora 22.30, Al Bano și Romina Power au apărut iarăși împreună pe scenă și au mai cântat din melodiile lor celebre. Cei doi au terminat concertul cu piesa ”Felicita”. Publicul asta aștepta, să audă melodiile cu care a crescut și a cântat în picioare alături de cei doi artiști italieni.

Momentele vor rămâne în amintirea celor prezenți. 

Comentarii Facebook