Florin Piersic, student la 74 de ani la psihologie la Universitatea Petre Andrei din Iasi- VIDEO

Actorul Florin Piersic a anuntat miercuri ca vrea sa devina student al Universitatii Petre Andrei din Iasi, la Facultatea de Psihologie. El a spus ca inainte de a pleca studentii in vacanta va merge la Iasi pentru a-si sustine examenul de intrare.

 

Potrivit Mediafax, Actorul Florin Piersic s-a inscris direct la Decanatul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei. Actorul clujean a luat aceasta decizie dupa ce a avut o intalnire cu studentii acestei facultati si a spus ca vrea sa isi pastreze sufletul tanar.

 

"Eu vreau sa ma pregatesc pe bune la aceasta facultate. Am facut asta pentru ca aici am gasit o atmosfera placuta, cu studenti care pur şi simplu m-au primit precum suporterii pe Hagi. Sigur ca nu voi putea sa vin la cursuri, dar o sa ma pregatesc pentru anul I, nu glumesc, din placerea de a studia", a declarat Florin Piersic. El a mai spus ca face asta la 74 de ani "nesilit de nimeni si de bunavoie" si le-a spus mai in gluma mai in serios studentilor ieseni ca spera ca isi va trece examenele.

 

"Oricum ma veti trece la examene, ca doar nu ma veti lasa repetent sa ajung la 80 de ani tot în anul intai. In plus, am si interes, pentru ca am vazut multe studente frumoase aici", a mai spus Piersic.

 

Reactia conducerii Univeristatii iesene a fost pe masura in momentul in care a auzit ca Florin Piersic vrea sa se inscrie la una din facultati. Rectorul Doru Tompea a spus: "Florin Piersic ne-a marcat copilaria si tineretea. Eu m-am nascut cu Florin Piersic. Sunt extrem de bucuros ca putem institui, probabil in premiera în Romania, calitatea de student onorific, mai cu seama ca este vorba de un monument cultural de talia lui Florin Piersic".

Comentarii Facebook