Fiul lui Nelson Mondialu, taxat pentru că aruncă aroganțe din Dubai: Nu mă interesează să văd c-o duceți rău! - VIDEO


Fiul lui Nelson Mondialu, Livian Pop, a devenit vedetă în România, după ce a apărut la o emisiune televizată. Acesta a stat mult timp în umbra tatălui său, apărând sporadic în clipurile pe care le face bătrânul Nelson.

Livian Pop a lucrat înainte ca agent de securitate la o firmă de pază din Cluj-Napoca, iar după emisiunea de la Kanal D a devenit cunoscut în toată țara. Acesta a devenit rapid un exemplu pentru mulți tineri. 

Din Dubai, unde este în vacanță alături de iubita lui Alexandra Dumitru, Livian a transmis un mesaj considerat arogat de unii internauți: ”Nu ma interesează sa văd c-o duceți rau, sper sa reușim cu toții”. Probabil, Nelson Jr. s-a exprimat greșit și el a vrut numai să îi încurajeze pe toți, dar exprimarea i-a jucat o festă.

Untitled.png

Desființat de fani! Fiul lui Nelson Mondialu, Mr. Livian, a lansat o melodie RAP, plină de înjurături și accent ardelenesc - VIDEO

Suflet sensibil, cunoscut pentru faptul că a vrut să intre în industria muzicală, fiul lui Nelson Mondialu a compus și versuri, dedicate iubitei sale. 

Si-a venit momentul sa opresc robinetul

Ca au curs bani multi si mi-am facut talentul

Cariera mea a fost mai speciala

Că a rupt România un tigan “fara scoala”

Ps: te iubesc mami”.

Milionarul Nelson Mondialu se mută din Cluj: Aici se vor ieftini apartamentele. Trebuie să fie 500 - 600 mp! - VIDEO

Livian trăiește pe picior mare în Dubai. Acesta a filmat friptura apetisantă, pe care a comandat-o la un restarant de la mall -ul din Dubai, chiar lângă Burj Kalifa, servită în stilul celebrului chef Salt Bae.

Comentarii Facebook