Desființat de fani! Fiul lui Nelson Mondialu, Mr. Livian, a lansat o melodie RAP, plină de înjurături și accent ardelenesc - VIDEO


Mr. Livian, fiul lui Nelson Mondialu, fost agent de pază ajuns vedetă, după o emisiune de la Kanal D, s-a lansat în muzică. După o manea, acum a lansat o melodie RAP. Tânărul îl imită pe faimosul rapper american POP SMOKE.

Melodia Scarface, a lui Mr. Livian, e plină de înjurături de prost gust, piperate cu accent ardelenesc. POP SMOKE a fost împușcat, anul trecut într-o casă închiriată în Hollywood Hills de un grup de atacatori mascați.

Mr. Livian, în ultima lui melodie, se face că nu știe cum se pronunță numele rapperului american: ”Cum se zice Pap Smoke sau Pop Smoke! (Hahah). Pop Nelson!”.

Comentariile pe YouTube sunt savuroase:

”Se învârte “pap” Smoke in mormânt cand aude asa ceva”

”Șterge-o cumetre !!! E nașpa rau , te faci de râs,  acum fără mișto, fără nici un hate!”

”Doamne ferește de așa ceva, unii chiar vor sa se facă de minune. Nu știu cine te prostește și îți ia banii la studio, dar nu ai nici o treabă cu nimic. De la voce până la ce vrei tu și nu e cu hate, dar eu cred că tu nu realizezi că o dai in penibil rău”.

Vers al piesei:

”Nu am treaba lungă, dar pe feeling jur că-s gros / Știi că nu te fac, că nu sunt alunecos / Te iau doar pe față, nu vreau să mă ating de dos / Cum te f... eu, nu te f... niciun fost”.

Untitled.jpg

Comentarii Facebook