Finala Eurovision 2010 - Romania a intrat in competitie cu numarul 19- Paula Seling si Ovi s-au descurcat excelent-VIDEO

19 a fost numarul cu care Romania a intrat in finala Eurovision 2010. Paula Seling si Ovi au interpretat din nou impecabil "Playing with fire"! Votati-i daca vreti sa castige si sunteti in strainatate.

?

Romania s-a calificat in finala dupa ce a trecut trecut de cea de-a doua semifinala. Paula Seling si Ovi au mers mai departe in urma celei de-a doua semifinale alaturi de trupe din alte 9 tari: Georgia, Ucraina, Turcia, Israel, Irlanda, Cipru, Azerbaidjan, România, Armenia şi Danemarca.

?

In urma primei semifinale s-au calificat alte 10 tari: Bosnia şi Hertegovina, Moldova, Rusia, Grecia, Portugalia, Belarus, Serbia, Belgia, Albania, Islanda.

?

In finala din aceasta seara s-au calificat direct reprezentantii Franţei, Germaniei, Spaniei, Marii Britanii si Norvegiei.

?

La casele de pariuri, favorita sa plece acasa cu trofeul Eurovision 2010 in aceasta seara este Azerbaidjan, urmată de Israel şi Suedia. Reprezentantii Romaniei, Paula Seling şi Ovi sunt cotaţi cu a zecea şansă la câştigarea Eurovision 2010.

?

Pana acum, Romania a obtinut cea mai buna performanta in anul 2005, atunci cand a fost reprezentata de Luminita Anghel si Sistem, cu piesa care a devenit apoi un hit "Let me try".

Comentarii Facebook