Fiica lui Florian Walter, Isabela, designer la 14 ani! VEZI FOTO


Isabela Walter si-a lansat la 14 ani prima colectie vestimentara, devenind cel mai tanar designer din Romania. Evenimentul a avut loc marti seara, la hotelul Hilton din Capitala.

Isabela este in clasa a VII-a si ca anul viitor va da capacitatea, dar varsta nu o impiedica sa se aventureze in sofisticata lume a designerilor vestimentari.

Intre invitatii care au asistat la show -ul de moda s-au numarat Diana si Claudiu Niculescu, Anca Turcasiu, Simona Balanescu, George Copos, Dana Savuica, Monica Tatoiu, Miron Mitrea si Amalia Nastase, ultima fiind si organizatorul evenimentului. Mireasa primei colectii a Isabelei Walter a fost DJ Wanda.

Colectia a fost intitulata "Shyne" si este dedicata femeilor interesante, care stiu sa poarte o vestimentatie inedita. Isabela a mers mai mult pe scoaterea in evidenta a taliei si a folosit glugile largi, accesoriile supradimensionate si croielile din matase.

"Am considerat ca Isabela merita un impuls. O gasesc extrem de talentata si sunt sigura ca o sa ajunga sa se impuna, în câtiva ani, chiar si peste hotare", a declarat Amalia Nastase, citata de cancan.ro.

Isabela este fiica vedetei de la Antena 2, Rebeca Walter si a lui Florian Walter, patronul U Cluj.

Comentarii Facebook