Angelina Jolie si Brad Pitt ar putea aparea intr-un film impreuna


Brad Pitt a marturisit ca ar dori sa joace intr-un nou film alaturi de partenera lui de viata, Angelina Jolie.

Actorul a mai spus ca analizeaza in aceasta perioada cateva proiecte cinematografice in care ar putea sa apara din nou alaturi de Angelina Jolie.

"Nu suntem genul de persoane care se repeta, insa de aceasta data ne-ar placea sa facem asta, deoarece acum, jucam un fel de sotron cu filmele - pentru ca unul dintre noi sa ramana cu copiii, iar celalalt sa fie liber pentru a putea sa lucreze. Insa de ce nu am putea sa facem ambele lucruri impreuna? De ce nu am putea sa facem absolut totul impreuna?", a declarat Brad Pitt.

Actorul a mai spus in acelasi interviu ca a fost greu sa treaca de la relatia cu Jennifer Aniston la statutul de tata a sase copii.

"Cand eram copil, am avut un prieten care avea o familie foarte mare. Imi placea foarte mult tot acel haos din timpul mesei, certurile si ironiile dintre ei, faptul ca mama facea clatite pentru toata lumea, iar apoi tatal facea clatite pentru toata lumea. Acela a fost momentul in care am luat hotararea - iar asta m-a marcat in mod profund - ca daca voi face vreodata acest pas, voi proceda exact in acest fel", a mai spus Brad Pitt.

Angelina Jolie si Brad Pitt sunt impreuna din 2004 si s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "Mr. and Mrs. Smith", care a avut incasari de 478,2 milioane de dolari pe plan mondial.

Cuplul se afla acum la Cannes insotit de cei sase copii, unde participa la Festivalul de Film.

Comentarii Facebook