Duminica 25 Septembrie

Șerban Huidu îi atacă pe cei mai cunoscuți realizatori TV din România: ”Să va ia dracu' tovarăşi!”


Realizatorul TV și radio Șerban Huidu a lansat un atac dur la adresa multora dintre colegii săi de breaslă, pe care îi acuză că profită de persoanele cu probleme pentru a face audiență.

Printre vedetele care i-au intrat în vizor ”cârcotașului” se numără Adriana Bahmuțeanu, Cătălin Măruță, Capatos, Mircea Badea, Dan Diaconescu sau Mădălin Ionescu.

Acesta le-a transmis ”să le fie rușine”, reprosându-le că nu au făcut altceva decât să profite de pe urma unor oameni cu probleme și să spele creiere.


Muncind pentru emisiunea de saptamana viitoare, am apucat sa vizionez niste imagini de la Antene 2 sau Stars, cum dracu’ ii spune laturii cu care Voiculescu mai face ceva bani pentru prostirea si controlarea publicului Antenei3. Ca deh manipulatorii costa si nu sunt platiti din fondurile canalului ce se ocupa cu indobitocitea natiei.

Asadar, ma uitam cum mult prea divortata mahalagioica principala din trust, recte Bahmaimuteanca a readus-o in emisiune pe celebra Naomi. Pai daca e subiectul de interes (aia cu legalizarea Parteneriatului civil) de ce sa nu apelam la serviciile celei mai cunoscute “dive” de acest gen?

Cand dadeam din cap, gandindu-ma pentru a o mia oara cat de mult rau face Naomi, m-a lovit ca trenul adevaratul rau. L-am sesizat mai demult dar nu am insistat pe el si imi pare rau.Oameni buni adevarul sta asa:

Naomi este produsul unui sistem medical, de invatamant,de protejare a copiilor abandonati, complet falimentare. Ea este produsul Romaniei asa imperfecta cum ea. Cu toate bubele ei sau ale lui, cu toate problemele pe care le genereaza, cu toate angoasele si greselile. Este un om chinuit si cu probleme dar, repet, reprezinta falimentul nostru ca tara.

Pe de alta parte, tzatza precupeata casatorita divortata, batuta cu pliciul si in cautare de senzational cu orice pret, Bahmuteanca, este muuuult mai vinovata. Vinovata pentru ca profita de pe urma unor oameni cu probleme, ca a picurat putin cate putin dar constant, idei fixe legate de oameni, ca spala mintile telespectatorilor creduli, ca face exact ce nu ar trebui sa faca, promiscuitate, rautate gratuita si cretinism.

Daca va duceti aminte, ea ii scotea dopurile de ceara din urechi altei amarate a sortii: Ioana Tufaru.Oameni ca ea distrug din fasa potentialul unor generatii viitoare ce vor fi crescute in traditionalul mod “romanesc”

Adica si in viitor vom fi mult mai preocupati de ce face vecinul, si atunci vom judeca oamenii desi nu e treaba noastra, si atunci vom trai cu stereotipuri ca moldovenii nu se spala, ardelenii sunt prosti, oltenii saraci, tiganii mananca doar copii neascultatori sau homosexualii sunt un fel de plaga a societatii.

Sa iti fie rusine draga Bahnu si tie si lui Dan Diaconescu, Medelin Ionescu, Maruta, Capatos, Brancu Gherle, Ciutaci, Gazi, Mirceabadieni, Radubancieni sau Ciuvicieni. Sa va ia dracu’ tovarasi! Nu ati facut in anii astia decat sa profitati de pe urma unor oameni cu probleme, ati splat creiere si ati distrus industria de televiziune din Romania. Felicitari!”, a scris Huidu, pe blogul său.

Comentarii Facebook