Miercuri 24 Aprilie

Exclus din PRM, Vadim Tudor merge la ”TE PUI CU BLONDELE”: ”Am avut 4 femei în aceeași zi”

 

Exclus din PRM, Corneliu Vadim Tudor merge la ”TE PUI CU BLONDELE” de la Antena 1. 

 

Campionul divertismentului, Dan Negru, îl va avea invitat, miercuri, 31 iulie, de la 20:30, la ”Te pui cu blondele”  pe Corneliu Vadim Tudor, ȋntr-o ediție cu totul și cu totul specială.

 

Corneliu Vadim Tudor va da o lecție de cultură generală ”armatei” de blonde a lui Dan Negru, din care, vor face parte, de această dată și Oana Lis, Roxana Marcu, Loredana Chivu și Sânziana Buruiană.

 

Politicianul, admirator declarat al blondelor, pe care le asemuiește cu ȋngeri, declară, ȋn emisiune, că prezența lui aici este un omagiu adus femeii române și că, ȋn același timp, ”femei mai frumoase, inteligente și comunicative ca ȋn România nu există”. 

 

Întrebat, de una dintre concurente, dacă a făcut sex cu trei femei, Vadim Tudor a răspuns că ”am avut o tinerețe zbuciumată” și că ”am făcut sex și cu patru femei ȋn aceeași zi”. Totuși, el are un cult față de familie și, de când s-a căsătorit, lucrurile s-au schimbat iar prioritățile sale sunt soția și copiii.

 

Cu 12 ore de citit pe zi la activ, Corneliu Vadim Tudor, o adevărată enciclopedie ambulantă, a povestit o mulțime de lucruri extrem de interesante, de la triunghiul format din Mihai Eminescu, Veronica Micle și Caragiale, până la Napoleon și Carol al II-lea.

 

În ediția din 31 iulie de la ”Te pui cu blondele”, vom afla, ȋn premieră, că Vadim a avut o relație, la sfârșitul anilor 70, cu o celebră actriță din România, căreia i-a adus, de la Viena, un pulover de mohair, blugi și un aparat foto Kodak.

 

Funar ALES președinte al PRM. Pe Corneliu Vadim Tudor l-au exclus din partid

Comentarii Facebook