Dupa sarbatori racoreste-te cu o inghetata slaba in calorii la Gelateria Bonta(P)


Gelateria Bonta va asteapta cu sortimente de inghetata slabe in calorii, numai bune dupa mancarurile consumate in perioada sarbatorilor. Astfel, puteti alege o cupa delicioasa de inghetata de fructe deoarece acesta nu contine lapte.

De asemenea, Gelateria Bonta va asteapta cu promotii speciale in acest sfarsit de saptamana. Cupa de inghetata de fructe costa doar 12 lei, fiind suficienta pentru doua persoane, aceasta incluzand o varietate mare de sortimente: lamaie, mandarine, pepene, ananas, capsuni, piersici, kiwi, cirese, fructul pasiunii, pere, fructe de padure, etc. Daca doriti sa degustati si alte arome, puteti alege Cupa Bonta la pretul de doar 14 lei si puteti combina oricare sortimente de inghetata preferate.

 



Pentru ca vremea se incalzeste si in curand caldura va fi mare, trecand pe la Gelateria Bonta va puteti racori pe langa inghetata cu un delicios shake sau cu un sorbetto de lamaie, acesta fiind cea mai populara aroma.

Shake-ul pe baza de lapte si inghetata poate avea orice gust doriti, trebuie sa alegeti doar inghetata preferata din vitrina gelateriei Bonta, iar ei va vor prepara un desert perfect pentru a va racori.

 



Sorbetto este o bautura delicioasa, preparata cu inghetata si apa plata dupa o reteta italiana. Acestea doua se amesteca creand o bautura racoritoare care o sa va umple de energie pentru intreaga zi. Pentru prepararea sorbetto -ului puteti alege oricare inghetata de fructe prezenta in vitrina.

Cu origine italiana adevarata si 100% naturala, Bonta este cea mai buna si cremoasa inghetata de pe piata din Cluj-Napoca. Aceasta poate fi savurata in Iulius Mall, in incinta Food Court -ului.