Dinu Maxer face tratamente cosmetice și jignește oamenii muncii: ”Nu trebuie să am frunte de tractorist”


Dinu Maxer a divorțat recent și de atunci apare zilnic pe prima pagina a ziarelor de scandal. Acum a povestit despre multiplele operații estetice făcute, jignindu-i pe cei care fac muncă fizică.

Artistul a făcut până acum o blefaroplastie, mai multe injectări cu botox și câteva implanturi de păr.

Am făcut patru implanturi de păr până în prezent. Am făcut o blefaroplastie, de care sunt foarte mulțumit. Mă uit în oglindă și nu-mi vine să cred! Nici la 20 de ani nu arătam așa fresh. Nu mai am niciun rid, au dispărut.

Ca bărbat să te lauzi cu asta nu e ok. Când mă uit, însă, în oglinda și văd diferența și îl văd pe Dinu de acum 10 ani, trebuie să recunosc că-i sfătuiesc și pe alții să facă la fel.

Am făcut o blefaroplastie, mi-am ajusta pleopele, cearcănele, puțin botox în frunte, puțin acid hialuronic” , a declarat atunci Dinu Maxer, pentru Click!

Dinu Maxer are 49 de ani și a spus că era momentul să mergă la estetician.

Eu sunt adeptul tratamentelor estetice care tratează o problemă reală. Eu aveam niște sprâncene de Stan și Bran! Să înțeleagă lumea că eu din acest motiv am apelat la botox.

Am vrut să nu mi se mai vadă nici ridurile de expresie. Am făcut în locurile în care nu s-a prins prima dată. Putem să le explicăm oamenilor că nu trebuie neapărat să ai frunte de tractorist! N-ai cum să arăți așa atâta timp cât există medicina estetică!”, a declarat Dinu Maxer, în exclusivitate pentru Click!

Comentarii Facebook