O artistă din Cluj a pictat manual o jachetă cu Imagine Dragons, pe care a donat-o la Untold - FOTO


Alexandra, o artistă din Cluj, a fost inspirată de venirea celor de la Imagine Dragons la Untold și a pictat o jachetă cu artiștii americani. 

Cu doar 6 ore înainte de ziua doi de festival și cu doar 5 ore dormite am decis sa pictez o jacheta cu cei de la Imagine Dragons. 

Șansele de a finaliza jacheta în timp util erau foarte mici însă nu am renuntat, nu am renuntat nici chiar în punctul în care era aproape sa pierd concertul celor de la Imagine Dragons ... dar am reușit!

Și eforturile mele au meritat! Jacheta a întors toate privirile în festival și am primit o mulțime de complimente pentru ea”, a spus Alexandra.

În ziua 3 de festival a decis să ofere această jacheta cadou pentru a împărtăși această bucurie și cu unul dintre ”urmăritorii mei, mai exact prima persoana care mă găsește în festival. Și mare mi-a fost mirarea când,  în doar o oră de la intrarea în festival, cineva m-a găsit”.

În spatele jachetei este scris și un mesaj optimist care are legătură cu solistul trupei ”Life is worth living (Viața merită trăită)”.

WhatsApp Image 2023-08-10 at 15.19.02.jpeg

Alexandra este o tânără artistă de 26 ani din Cluj, care a pus pe picioare un mic brand de articole pictate manual. 

Comentarii Facebook