Dietă neobișnuită, cele 4 reguli pentru a slăbi și a te menține sănătos

 

Știm cu toții: dacă vrem să slăbim, trebuie să ținem dietă. Dacă vrem să fim sănătoși, trebuie să ținem altfel de dietă. Însă deseori dieta nu funcționează și ajungem de unde am plecat. Motivele eșecului sunt nenumărate însă acum ne focusăm atenția asupra unei informații pozitive, o rază de speranță cu ajutorul căreia putem sa ne facem mult bine nu doar sănătății și supleții trupului ci și sufletului nostru, așa cum orice ființă merită din plin, scrie sfatulparintilor.ro.

Una dintre cele mai renumite metode de slăbit a fost descoperită acum mai bine de 100 de ani de către americanul Horace Fletcher.

Fletcher se confrunta cu obezitatea, îmbătrânirea prematură și oboseala cronică. El a pus în aplicare o serie de reguli care l-au ajutat să scape definitiv de simptomele supărătoare și de excesul de greutate după doar 5 luni.

Cele 4 reguli pe care le-a aplicat americanul sunt sunt cunoscute astăzi sub numele de ”fletcherism”.


Mestecați hrana foarte bine, până când ea capătă o consistență semilichidă, asemanatoare cu a laptelui și înghițirea ei survine astfel de la sine.

Nu mancați niciodată fără să vă fie foame.
 
Savurați mâncarea cu multă atenție și bucurie. Trebuie să simțiți cât mai multe dintre nuanțele gustative ale alimentelor consumate.

Nu mâncați niciodată atunci când sunteți obosiți, supărați sau îngrijorați, iar în timpul mesei refuzați să vă gândiți sau să discutați despre subiecte neplăcute.

 

 

Sursa: sfatulparintilor.ro

Comentarii Facebook