Detaliul surprinzător pe care îl va avea noul iPhone 13. Cumpărătorii vor crede că s-au întors în timp


Detaliul surprinzător pe care îl va avea noul iPhone 13. Gigantul american Apple a decis să vină cu schimbări majore pentru securizarea iPhone 13. Telefonul ar putea folosit din nou funcția Touch ID, în contextul în care pandemia de coronavirus nu pare dispusă să ne slăbească prea curând, iar compania americană trebuie să se adapteze.

Detaliul surprinzător pe care îl va avea noul iPhone 13 va revoluționa telefonia mobilă.

Reintroducerea funcției Touch ID, cu un nou look, adaptat pentru zilele noastre, vine după ce provocarea Face ID ca soluție preferată pentru că autentificarea biometrică s-a dovedit total neinspirată.

Oamenii stau mai toată ziua cu masca de protecție pe figură, iar pentru autentificare erau nevoiți să-și scoată măștile pentru a fi recunoscuți, fapt care a determinat mulți utilizatori de iPhone să renunțe la aceasta și să se întoarcă la vechiul PIN, care nu este o metodă foarte sigură, spun specialiștii.

Detaliul surprinzător pe care îl va avea noul iPhone 13. Funcția Face ID nu poate fi folosită pe pandemie

Dar cum va fi folosită funcția Touch ID, în contextul în care vechea tastă Home întâlnită la modelele iPhone de generație mai veche a dispărut? Ei bine, Apple s-a gândit și la asta. Va apela la o soluție la care s-au gândit și alți producători de telefoane mobile: va amplasa un senzor de amprentă performant, integrat sub suprafața activă a ecranului.

Chiar în acest moment, gigantul american se află în plină testare a mai multor hardware-uri necesare pentru a-și pune în practică upgrade-ul Touch ID, care va fi prezentat ca pe un element-cheie adus gamei iPhone în anul 2021, scrie Bloomer.

Potrivit aceleași surse, gama iPhone 2021 nu abandonează Face ID. Funcția va rămâne printre opțiunile de autentificare cu nivel de securitate echivalent, de folosit separat sau împreună cu Touch ID, atunci când va trece pandemia de coronavirus.

Celebrul analist Ming-Chi Kuo se așteaptă ca Apple să lanseze patru variante iPhone, în anul 2021:

-iPhone 13 mini  cu ecran OLED de 5.4 inch

-iPhone 13 cu ecran OLED de 6.1 inch

-iPhone 13 Pro cu ecran OLED de 6.1 inch

-iPhone 13 Pro Max cu ecran OLED de 6.7 inch

De asemenea, pe piață au apărut zvonuri care spun că Apple ar putea renunța definitiv, la unele modele, la portul de încărcare. Singura opțiune pentru reîncărcarea telefonului fiind încărcarea prin wireless a bateriei.

Comentarii Facebook