Alin Sălăjean concurent la Survivor o atacă pe Vlăduța Lupău, regina YouTube -ului românesc


Supranumită și regina YouTube-ului românesc, Vlăduța Lupău, este atacată de Alin Sălăjean, concurent la Survivor, și om de radio și televiziune din Cluj. 

Vlăduța Lupău a ajuns să fie invidiată de toată lumea pentru succesul pe care l-a avut cu compilațiile de pe YouTube. 

Alin Sălăjean a lucrat în radio și televiziunea și cunoaște foarte mulți artiști. Pe Vlăduța Lupău a criticat-o pentru că a lansat o compilație. ”Off Topic! Din industria evenimentelor, singurul artist' cu care sunt certat este Florin Rupa, dar deontologia mea profesională mă obligă să scriu un adevăr. Colajul etno pe care il cântă Vlăduța Lupău, devenit viral, Florin Rupa îl cânta acum 10 ani de zile. Cred că va mai fi un artist cu care nu voi mai vorbi!!! Oare cine?”, este mesajul postat de Alin Sălăjean, la adresa Vlăduței Lupău.

Pentru mine Survivor este un test al răbdării, al inteligenței, un test al depăşirii limitelor şi, nu în ultimul rând, un test al supraviețuirii. Îmi vor lipsi momentele de linişte sufletească alături de soția mea, bucuria cătelului meu, în momentul în care mă vedea,  şi acei cinci prieteni adevărați”, a declarat Alin Sălăjean, despre participarea la Survivor, sezonul din 2021.

Comentarii Facebook