Designerul Dana Budeanu, dată afară de PRO TV, îl laudă pe Gigi Becali: ”E singurul bărbat din România care știe să poarte costume de mafiot”


Gigi Becali este catalogat de către designerul vestimentar Dana Budeanu drept ”singurul bărbat din România care știe să poarte costume de mafiot”.

Bă, dacă nici Gigi n-are costume, nu mai are nimeni! Omul știe cu care costum trebuie să se așeze și pe care să-l deschidă sau nu. E singurul bărbat din România care știe să poarte costume de mafiot, sunt cele la două rânduri.

Mimica lui Gigi, gesturile lui… e vulcanic, natural, asumat, cum trebuie să fie orice bărbat. Dar felul în care Gigi Becali poartă costumele și hainele și felul în care garderoba a evoluat în ultimii ani e de neegalat în România. Manșetele cămășilor, butonii… butonii nu poartă bătrânii, butonii sunt de șmecher”, a spus Dana Budeanu.

Pro TV a renunțat la serviciile Danei Budeanu, după ce a postat un text injurios la adresa asociației care construiește din contribuții private un spital pentru bolnavii de cancer. Postarea de pe Facebook a fost distribuită de Gabriela Firea, iar reacțiile publicului au fost virulente. Cu toate acestea, cele două nu și-au cerut scuze. 

Ba mai mult, în postările ei de pe YouTube, Dana Budeanu continuă să își arate susținerea față de PSD, prin înțepături la adresa actualului Guvern care ar fura țara. 

Dana Budeanu și Gabriela Firea sunt prietene, iar stilista gravitează în zona PSD și a fost căsătorită cu Radu Budeanu, proprietarul Cancan, Ciao, Prosport și Gândul.

Acesta este fiul Deliei Budeanu, o frumoasă prezentatoare a televiziunii publice din perioada comunistă. 

FireaPostare.png


Comentarii Facebook