Cum au ajuns Keanu Reeves și Winona Ryder să se căsătorească în România?


Unele dintre cele mai cunoscute staruri de la Hollywood, Keanu Reeves și Winona Ryder, au fost văzuți împreună pentru prima oară în filmul ”Dracula” din 1992. De atunci, mulți dintre fanii acestora și-ar fi dorit ca aceștia să devină cu adevărat un cuplu.

Cum au ajuns cei doi să se căsătorească în România?

Câțiva ani mai târziu, în 2006, cei doi actori au jucat din nou împreună în filmul ”A Scanner Darkly‟ , apoi, în anul 2018, în ”Destination Wedding‟, când Keanu și Winona au jucat rolurile a doi străini cinici care se întâlnesc la nunta unui prieten comun. Ei bine, cu ocazia lansării filmului din 2018, a avut loc și un turneu de presă, cu ocazia căruia, celebra actriță a făcut o serie de declarații uimitoare.

Ei bine, potrivit lui Francis Ford Coppola, regizorului filmului „Dracula‟, aceștia chiar sunt căsătoriți din punct de vedere tehnic, totul pornind de la scena de nuntă din celebrul film, în care ar fi fost cununați chiar de un preot român adevărat.

„De fapt, ne-am căsătorit în timpul filmărilor pentru „Dracula”. Vă jur că eu chiar cred că suntem căsătoriți în viața reală. În acea seară, Francis Ford Coppola a folosit un adevărat preot român. A ținut întreaga ceremonie, deci cred că suntem căsătoriți”, spunea actrița.

Winona Ryder, cununată cu Keanu Reeves în România

Mai multe zvonuri precum că cei doi s-ar fi cununat în secret au ieșit, iar Coppola a vorbit despre acest lucru. În cadrul unui interviu pentru ”The Guardian”, regizorul a explicat că, după ce a încercat să filmeze o scenă de nuntă care l-a nemulțumit, s-a gândit că dacă întreaga ceremonie de căsătorie ar fi reală, scena ar părea mult mai veridică.

„Am obținut ceva autentic și cred că a fost și foarte frumos. L-am pus pe preot să țină întreaga ceremonie. Prin urmare, într-un anumit sens, când am terminat cu toții filmările, ne-am dat seama că Winona și Keanu sunt într-adevăr căsătoriți ca urmare a acestei scene și a acestei ceremonii”, relata regizorul la vremea respectivă.

Relația dintre Keanu Reeves și Winona Ryder

Cu toate că de-a lungul carierei sale, actrița a lucrat cu mulți actori, ea susține că există „ceva foarte special” în legătură cu Keanu Reeves.

Am fost atât de norocoasă, pentru că am lucrat cu atât de mulți actori grozavi, dar există ceva foarte, foarte special la Keanu. Îi port multă dragoste și-l respect. Te face să mergi la muncă și să lucrezi cu o plăcere absolută”, a mărturisit Winona.

La rândul lui, Keanu a avut de spus foarte multe lucruri frumoase despre actriță: 

Suntem prieteni buni, are simțul umorului, e inteligentă, are un suflet bun și frumos și este o actriță al naibii de bună”, a spus actorul, fiind întrebat de ce îi place să lucreze cu ea.


Comentarii Facebook