Defectele bărbaților, în funcție de zodie 2021. Care sunt bărbații cu cele mai multe defecte din zodiac?


Defectele bărbaților, în funcție de zodie 2021. Specialiștii vin cu detalii despre defectele bărbaților în funcție de zodia lor. Află dacă partenerul tău se regăsește în previziunile astrologilor și dacă semnul sub care s-a născut îl conduce?

Defectele bărbaților, în funcție de zodie 2021. Berbec

Încrederea acestuia se poate întoarce de multe ori împotriva sa, lucru care l-ar putea face să-și piardă cumpătul foarte ușor. Totul e intens la el și acționează mai mult impulsiv decât rațional. Încrederea în sine poate fi câteodată atât de puternică încât va fi considerată agresivă.

Defectele bărbaților, în funcție de zodie 2021. Taur

Taurul e blând și amabil, dar intervin anumite obstacole în ceea ce-l privesc. Își arată selectiv sentimentele față de o persoană și se simte confortabil doar în prezența unora. Se atașează foarte mult de persoana iubită și este descurajat de o femeie independentă.

Defectele bărbaților, în funcție de zodie 2021. Gemeni

Tinde să fie instabil și indecis deseori, lucru care îl enervează pe cel care îl iubește. Îi e greu să se hotărască din cauza naturii spontane. Are multă energie și nu știe să și-o managerieze cum trebuie.

Defectele bărbaților, în funcție de zodie 2021. Rac

Se confruntă de câteva ori cu schimbări bruște de dispoziție. E foarte sensibil și poate provoca o mulțime de probleme care îi pot strica în fapt viața. Poate fi deseori instabil emoțional.

Defectele bărbaților, în funcție de zodie 2021. Leu

De multe ori poate fi o divă. Mereu în centrul atenției, poate uneori îngâmfat în fața partenerei, orgolios și centrat pe nevoile lui decât pe ale altora. Unii au probleme în ceea ce privește adaptarea comportamentului.

Defectele bărbaților, în funcție de zodie 2021. Fecioară

Este foarte greu de mulțumit și e foarte critic cu el însuși, dar și cu cei din jur. Încearcă mereu să analizeze defectele partenerei și nu e niciodată de acord cu un moment ce pare fericit. Încearcă din răsputeri să nu greșească.

Defectele bărbaților, în funcție de zodie 2021. Balanță

Nu îi place să ia decizii, iar dacă devine rău sau greu e primul care fuge. Preferă să nu se ocupe de probleme, ci să își ia jucăriile și să plece. De asemenea, are tendința de a-și ascunde sentimentele.

Defectele bărbaților, în funcție de zodie 2021. Scorpion

Se confruntă cu lipsa de încredere, asimilează totul la un nivel foarte profund și de aceea când este rănit își revine foarte greu. Tinde să nu aibă încredere în oameni și poate deveni extrem de gelos.

Defectele bărbaților, în funcție de zodie 2021. Săgetător

Are tendința de a minți, nu îi place să aștepte și vrea satisfacție imediată. E fermecător până când vorbele lui pot crea probleme grave. Îi place să flirteze, lucru care indică faptul că e predispus la infidelitate.

Defectele bărbaților, în funcție de zodie 2021. Capricorn

Poate fi obsedat de control. Vrea să aibă mereu dreptate și asta poate părea un semn de aroganță pentru persoana de lângă. Este foarte încăpățânat și are adesea dubii cu privire la persoana cu care este.

Defectele bărbaților, în funcție de zodie 2021. Vărsător

Are tendința de a fi indiferent pentru că nu-i place să se simtă blocat într-o relație. Îi e greu să afișeze sentimentele adevărate, lucru care înseamnă de partea cealaltă a baricadei o lipsă de interese. Nu este deloc flexibil și are așteptări mari.

Defectele bărbaților, în funcție de zodie 2021. Pești

Poate să demonstreze o sensibilitate ieșită din comun. Îi e greu să aibă încredere în el și dispoziția poate varia deseori.


Comentarii Facebook