De sarbatori Gelateria Bonta te așteaptă cu oferte speciale(P)



În luna cadourilor, Gelateria Bonta din Iulius Mall te așteaptă cu o oferta de nerefuzat. Vino și răsfață-ți copilul de sărbători cu o înghețată delicioasă, iar tu poți savura o cafea italiană cu doar 1 leu. În plus, promoția continuă până la sfârșitul lunii.



"În decembrie, fiind și luna cadourilor, ne-am gândit să facem o ofertă specială pentru clienții noștri. Cei care vin să savureze o delicioasă înghețată italiană primesc la un preț special, de doar 1 leu, o cafea. Începând cu 6 decembrie, de luni până vineri, vă asteptam în Food Court, la etajul 1, sa ne bucurăm de sărbători împreuna." a declarat Marinela Cuc, manager Gelateria Bonta.



Gelateria Bonta s-a gândit și la persoanele care țin post. Toate sortimentele de înghețată cu fructe sunt fără lapte. Puteți alege între lamâie, mandarine, pepene, ananas, căpșuni, piersici, kiwi, cireșe, fructul pasiunii, pere și fructe de pădure. La Bonta mai găsiți și înghețată de Fistic, Vanilie, Pannacotta, Kinder Cereale, Tiramisu, Crema Bayleys, Kinder Bueno, Biscoto, Panna și Nutella, Fraguțe, sortimente care sunt preparate proaspăt în fiecare zi.



Întregul personal al Gelateriei Bonta vă urează Sărbatori Fericite alături de familie și prieteni.

Comentarii Facebook